L’actualitat

< Tornar al llistat

L’escola bressol El Gall Mullat participa a la Xarxa d’Escoles Bressol Municipals

02/11/2022

El passat 27 d’octubre es va realitzar la trobada d’inici de curs de la xarxa d’Escoles Bressol Municipals impulsada per la Diputació de Barcelona. Una xarxa on l’escola bressol municipal Gall Mullat no tan sols és membre sinó que també participa activament en el grup de treball de coeducació.

En el marc d’aquesta jornada es va presentar la Guia de Coeducació a les escoles bressol municipals que ha elaborat l’entitat Coeducacció amb la col·laboració del grup de treball de Coeducació de la XEBM. Aquesta guia ofereix orientacions i eines, tant als equips educatius de les escoles bressol com als tècnics i tècniques municipals, perquè l’educació igualitària sigui una realitat per a tots els infants des de l’inici de l’escolarització.

Des de l’escola bressol municipal de Piera ja s’ha demanat participar també en el nou grup de treball d'atenció als infants amb necessitats específiques de suport educatiu.

Aquestes xarxes són un espai de recerca, d’intercanvi i de coneixement horitzontal entre les escoles bressol municipals, contribuint a integrar actuacions de suport tècnic, material i econòmic, i possibilitant  l’aprenentatge compartit per tal consolidar les escoles bressol municipals com a centres educatius de referència que reforcen les oportunitats educatives de la ciutadania.

 

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.