L’actualitat

< Tornar al llistat

Noves activitats gratuïtes per a infants i joves

29/09/2022

Durant la tardor, el consistori posa en marxa vàries propostes dirigides a l’entreteniment fins als 14 anys

A través del programa «Temps X Cures», el nostre municipi acollirà diverses iniciatives d'entreteniment gratuïtes enfocades a infants de P3 a 6è de primària i a joves d'11 a 14 anys. Les propostes es realitzaran del 3 d'octubre al 16 de desembre gràcies a la col·laboració de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Piera amb el Consell Comarcal de l'Anoia i la Generalitat de Catalunya.

Pel que fa a les activitats per a nenes i nens de P3 a 6è de primària, el local de les associacions de veïnat de Can Canals organitzarà un espai recreatiu, un taller d'art i jocs de taula, lúdics i esportius. D'altra banda, la pista esportiva del Gall Mullat acollirà tots els dimarts de 17 a 18.30 hores, propostes destinades al jovent d'11 a 14 anys.

A Can Canals, les activitats es desenvoluparan dilluns i dijous de 16.30 a 18 hores a l'Associació de Veïns. Respecte a Can Claramunt, les propostes es duran a terme a l'equipament de l'associació veïnal de 17 a 18.30 hores. Les activitats d'aquest darrer espai seran un format de pati obert amb la dinamització de dues persones.

Podeu dur a terme les inscripcions per Can Canals i Can Claramunt des d'aquest enllaç. Si voleu inscriure-us en paper, teniu l'arxiu adjunt en aquesta mateixa notícia. Per les activitats esportives a la pista del Gall Mullat no cal inscripció.

Per a més informació, truqueu al telèfon 93 776 00 76.

Arxius adjunts

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.