L’actualitat

< Tornar al llistat

Inscripcions obertes a Noves Oportunitats Catalunya central

Programa
26/09/2022

El programa Noves Oportunitats neix des de l’Àrea d’Ocupació Juvenil del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i en col·laboració amb els ajuntament de Piera, Masquefa i la Xarxa TET Anoia Sud amb l’objectiu de recuperar les ganes d’aprendre dels milers de joves que, per motius diversos, no han trobat el seu lloc als instituts i que, per raó de la seva edat, són invisibles per a les empreses.

Un CNO està adreçat a joves d'entre 16 i 24 anys que no treballen ni estudien (i que tenen de formació màxim ESO). 

Què ofereix:

- Itineraris flexibles a mig i llarg termini adaptats als requeriments de cada jove.

- Itineraris vinculats a l’entorn productiu, amb un ampli ventall d’opcions professionals i amb una orientació inicial que ajuda a conèixer les ocupacions abans de triar-les.

- Itineraris que incorporen tant formació professionalitzadora com de competències bàsiques i transversals. L'especialitat dependrà del grup i dels seus interessos.

- Acompanyament intensiu i proper al llarg de tot l’itinerari, fins i tot en els primers mesos d’inserció laboral o de retorn al sistema educatiu.

El pròxim 4 d'octubre a les 17h al Centre de Serveis La Bòbila hi haurà una xerrada informativa tant per a professionals com per a joves que pugueu estar interessats i tingueu dubtes del programa.

Arxius adjunts

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.