L’actualitat

< Tornar al llistat

Nous ajuts d’adquisició de llibres de text i material escolar

13/09/2022

Les famílies interessades en accedir a les beques poden presentar la seva petició fins al 17 d’octubre

Un any més, l’Ajuntament de Piera ha obert una nova convocatòria d’ajuts dirigits a donar suport econòmic a les famílies, ajudant-les a fer front amb les despeses que suposa l’inici del curs escolar. Tot l’alumnat de P3 a Batxillerat empadronat i escolaritzat al nostre municipi es pot beneficiar d’aquestes subvencions per a la compra de llibres de text i de material escolar. Amb aquesta mesura, el consistori pretén afavorir la igualtat d’oportunitats en matèria educativa i avançar en cohesió social.

El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el 17 d’octubre i, preferentment, el tràmit s’haurà de realitzar mitjançant la seu electrònica de l’Ajuntament de Piera. Els documents necessaris per a formalitzar la petició els trobareu adjunts a aquesta mateixa pàgina.

Trobareu més informació sobre aquests ajuts i el projecte educatiu del municipi al web pieraeduca.cat.

Arxius adjunts

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.