L’actualitat

< Tornar al llistat

Comença el nou curs escolar

06/09/2022

Enceta un nou any als centres educatius amb jornada intensiva durant setembre i gratuïtat de P2

L’alumnat d’educació infantil i primària ha tornat avui a les aules prescindint de les mascaretes, distàncies de seguretat i entrades esglaonades que han caracteritzat els dos darrers anys escolars. En el cas de l’Educació Secundària Obligatòria (ESO), el batxillerat i la formació professional, el curs començarà el pròxim 7 de setembre.

A banda d’avançar la data d’inici de curs, la Generalitat de Catalunya també ha implantat la jornada intensiva durant el mes de setembre a les escoles i instituts i, en aquest marc, els centres educatius ofereixen activitats de lleure gratuïtes en horari de tarda.

El nostre municipi, el retorn escolar s’ha produït amb normalitat a tots els centres educatius del municipi, amb nervis i alegria pels retrobaments després de les vacances d’estiu. Per altra banda, l’oferta s’ha vist incrementada amb una nova línia del cicle formatiu de grau mitjà de sistemes microinformàtics i xarxes. Aquests estudis passen a tenir dos grups classe a primer, donada la forta demanda dels alumnes i del mercat laboral.

També a partir d’enguany el P2 és gratuït a les escoles bressol públiques amb l’objectiu d’estendre la gratuïtat a l’escolarització de tots els infants de zero a tres anys a les escoles bressol públiques. Aquest fet ha comportat l’ocupació plena de places de l’escola bressol municipal El Gall Mullat per aquesta franja d’edat.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.