L’actualitat

< Tornar al llistat

Les notícies de l'INS Guinovarda

15/06/2022

L’INS GUINOVARDA TANCA EL CURS AMB UNA SETMANA DE PROJECTES

Durant una setmana, els alumnes de l’ESO de l’INS Guinovarda van realitzar els corresponents treballs de síntesi i de recerca a través de quatre projectes que van combinar l’aprenentatge a les aules amb activitats d’exteriors de caire més lúdic. Els alumnes de 1r d’ESO van conèixer on està situat el seu centre educatiu dins de l’Univers amb el projecte De l’Univers al Guinovarda: un viatge increïble! Els de segon, van fer de reporters i van produir una revista, la van maquetar i van enquadernar-la. Amb Juguem per aprendre al Guino!, tercer de l’ESO va conèixer els jocs de taula i els jocs tradicionals.  I els de quart, es van endinsar en la Segona Guerra Mundial i van confeccionar el mapa conceptual del conflicte bèl·lic.

El treball a l’aula de cada projecte es va combinar amb gimcanes, escenificacions de moments històrics, jocs tradicionals d’exterior, un taller de hip-hop dirigit pel coreògraf i ballarí de danses urbanes, José Moreira, un taller de criptografia... que van servir complementar els continguts treballats a cada treball de síntesi al de recerca.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.