L’actualitat

< Tornar al llistat

Es reprenen les visites escolars a l’Ajuntament

09/06/2022

El passat dimecres, els infants de tercer de primària de l’E.A. Apiària van fer una visita guiada per les dependències de l’edifici consistorial.

Després d’una època durant la qual no es van poder atendre visites escolars a causa de la Covid,  s’ha decidit reprendre aquesta activitat, tot i que amb mesures de precaució. Durant la visita l’alumnat de tercer de primària de l’E.A. Apiària va passar per diverses àrees del consistori i va poder comprovar de prop com s’organitza un Ajuntament i com s’hi treballa. El despatx d’alcaldia i l’arxiu municipal són les estances que més atrauen l’atenció dels infants.

La visita és un recurs que s’ofereix a les escoles per acostar l'infant al municipi i al seu màxim òrgan de govern, l'Ajuntament. És una activitat complementària que té per objectiu fonamental reforçar, mitjançant la vivència i l'observació directa, el treball de coneixement del consistori que es fa des de l'escola.

Finalment, els infants van poder entrevistar l’alcalde per fer-li arribar les seves inquietuds i curiositats sobre la seva figura i el municipi i van tenir l’oportunitat de signar en el llibre d’honor de l’Ajuntament.

Arxivat a: E.A. Apiària

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.