L’actualitat

< Tornar al llistat

Les notícies de l'INS Guinovarda

JAUME SOLER ÉS PREMIAT A LA 13a EDICIÓ DEL CONCURS PLANTER
L’ASSOCIACIÓ DISPIERA VISITA L’INS GUNIOVARDA
ACORDIONS DE CANÇONS ALEGREN L’INS GUINOVARDA
L’INS GUINOVARDA OMPLE LES ATRACCIONS DE PORT AVENTURA
L’INS GUINOVARDA VISITA TV3
VIATGE AL DELTA DE L’EBRE PER FINALITZAR L’ESO
07/06/2022

JAUME SOLER ÉS PREMIAT A LA 13a EDICIÓ DEL CONCURS PLANTER

 Dijous, 2 de juny, va tenir lloc l’acte de lliurament de premis del concurs Planter de Sondeigs i Experiments a l’aula magna de la Facultat d’Economia i Empresa de la UB.

L’alumne Jaume Soler de 2n de Batxillerat de l’INS Guinovarda va rebre una menció pel treball Podem controlar l’atzar? Una anàlisi matemàtica de la ruleta.

Els objectius d’aquest concurs , adreçat a estudiants d’ESO i Batxillerat i organitzat conjuntament per la UPC, UAB i UB, són fomentar l’interès dels alumnes per l’Estadística com a eina fonamental de recerca, tant en ciències experimentals com en ciències socials, i incentivar la tasca educativa en aquesta àrea de coneixement.

En aquesta convocatòria, s’hi van presentar cinquanta treballs i hi van participar disset centres docents amb una implicació de cent cinquanta-vuit alumnes. L’edició d’aquest any va comptar amb una temàtica molt diversa. Des de tota mena d’experiments físics, tecnològics, químics... fins a temes sobre la pandèmia, l’esport, l’alimentació, les xarxes socials, l’ecologia, el medi ambient i la salut.

L’ASSOCIACIÓ DISPIERA VISITA L’INS GUNIOVARDA

L'associació Dispiera va oferir una xerrada als alumnes de l'INS Guinovarda per donar a conèixer la tasca que es duu a terme des de les associacions de famílies amb fills discapacitats.

Divendres, 27 de maig, l'Associació de famílies amb fills discapacitats psíquics de Piera (Dispiera) van impartir una xerrada als alumnes de primer del Cicle Formatiu de Tècnic/a en Atenció a Persones en Situació de Dependència de l'Institut Guinovarda de Piera.

Va ser una xerrada molt enriquidora per als alumnes. ja que van poder veure la important tasca que duen a terme aquestes associacions. A més, van veure com és el dia a dia del col·lectiu de discapacitats psíquics i les principals necessitats que presenten.

ACORDIONS DE CANÇONS ALEGREN L’INS GUINOVARDA

La setmana passada, els alumnes de 1r d’ESO A i C de l’INS Guinovarda van exposar la seva col·lecció de llibres acordió. Van convertir cançons de totes les dècades en desplegables decorats amb dibuixos i les lletres dels temes que van triar.

Cada acordió porta un codi QR per oferir als curiosos l’oportunitat d’escoltar Hombres G, Mecano, Estopa, Maka... en un tres i no res.

L’INS GUINOVARDA OMPLE LES ATRACCIONS DE PORT AVENTURA

Dilluns 25 de maig, els alumnes de tercer de l’ESO i del CFGB de l’INS Guinovarda van anar a Port Aventura.

Aquesta sortida de caràcter lúdic que va assenyalar que el curs és a punt d’acabar. Va ser una sortida esplèndida perquè els alumnes van poder gaudir d'un dia fora de les aules i de totes les atraccions i espais plens de diversió que els va oferir el Parc.

L’INS GUINOVARDA VISITA TV3

Divendres, 3 de juny, els alumnes de segon d’ESO de l’INS Guinovarda van visitar els estudis de TV3 a Sant Joan d’Espí.

Van tenir l’oportunitat conèixer les instal·lacions de la Televisió de Catalunya i descobrir de prop la televisió pública que cada dia arriba, amb els seus continguts, a molts espectadors.

Durant el recorregut pels tres edificis de la televisió catalana, van poder visitar la seccions de producció i de muntatge i els platós des d’on emeten els programes.

VIATGE AL DELTA DE L’EBRE PER FINALITZAR L’ESO

 Aquest curs, els alumnes de 4t d’ESO de l’INS Guinovarda van fer el seu viatge de fi de curs al Delta de l’Ebre.

Els estudiants van gaudir d’aquest espai natural del 30 de maig a l’1 de juny. Van ser uns dies plens d’activitats i estones de relax. D’una banda, un creuer turístic pel Delta, un bateig de vela i taller de nusos mariners al port de Sant Carles de a Ràpita i esports aquàtics amb caiac i canoa. I de l’altra, una escapada a Port Aventura, estones de bany a la piscina o a la platja i animació a la discoteca de l’hotel.

Un viatge que de ben segur que no oblidaran per totes les experiències que van viure i compartir amb els companys de la seva promoció.

 

 

 

 

 

 

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.