L’actualitat

< Tornar al llistat

Segona edició de connectem amb la Piki

Escola Herois del Bruc
Institut Escola Piera
Escola Creixà
31/05/2022

L’alumnat de primer de primària participa en un projecte que té com a objectius ajudar els infants a desenvolupar les seves capacitats lingüístiques i fer-los més competents en l’ús de les TIC.

La Piki és un personatge molt enèrgic i divertit a qui agrada explicar històries, somiar i cantar. La durada del projecte és de quatre sessions per grup, que es desenvolupen de gener a abril.

Durant les tres primeres sessions la Piki es connecta online i els explica un conte que també els fa arribar a l’escola per a poder-lo llegir i treballar a classe. A finals d’abril els alumnes van tenir una sorpresa ja que la Piki es va desplaçar a les escoles i els va explicar presencialment el conte. Així van poder gaudir d’una bona estona amb històries, imaginació i la presència d’aquest personatge tan divertit.

La iniciativa «Connectem amb la Piki» s’emmarca en el Pla Educatiu d’Entorn de Piera i vol ser una eina de suport per al personal  docent a l’hora de motivar l’alumnat per a la lectoescriptura.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.