L’actualitat

< Tornar al llistat

Les notícies de l'INS Guinovarda

CATALUNYA EN MINIATURA I AVENTURA
FUNDACIÓ ÀURIA D’IGUALADA
ESPORTS AQUÀTICS AL CANAL OLÍMPIC
ALUMNES DEL TAPSD AL PARC DEL GALL MULLAT
CAVES CODORNIU
L’SPORT DAY OMPLE L’INS GUINOVARDA
24/05/2022

CATALUNYA EN MINIATURA I AVENTURA ATRAPEN ELS ALUMNES DE L’INS GUNINOVARDA

Divendres, 20 de maig, els alumnes de 1r d’ESO de l’INS Guinovarda van visitar Catalunya en Miniatura a Torrelles de Llobregat. Van poder gaudir en plena naturalesa d’una exposició de maquetes de la geografia, arquitectura i cultura de les terres catalanes. Per completar el dia, van descarregar tota l’adrenalina amb els circuits d’aventura.

 

ELS ALUMNES DE 1r DE TAPSD VISITEN LA FUNDACIÓ ÀURIA D’IGUALADA

 Dijous, 19 de maig,  els alumnes de 1r de TAPSD de l’INS Guinovarda van visitar la Fundació Àuria Privada (FAP) d’Igualada.

Els alumnes assistiren a una xerrada on se’ls va explicar, amb la participació d’algun dels seus usuaris, el funcionament de la fundació, els diferents col·lectius i els diferents recursos que tenen al seu abast. Després van visitar les diferents instal·lacions de la fundació: les sales d’activitats, l’hort urbà que conreen els grups de teràpia ocupacional, els tallers de treballs manuals...

 

ELS ALUMNES DE L’INS GUINOVARDA DE PIERA PRACTIQUEN ESPORTS AQUÀTICS AL CANAL OLÍMPIC

Divendres, 20 de maig, els alumnes de primer d’ESO de l’INS Guinovarda van anar d’excursió al Canal Olímpic de Catalunya. Primer van rebre dels monitors unes instruccions bàsiques i després van ser prou valents per practicar diferents esports aquàtics amb embarcació. Tot l’alumnat va gaudir practicant canoa, barca de rem i el Big Sup, una activitat de grup, on els palistes dempeus en una taula de grans dimensions, van treballar en equip per coordinar-se i realitzar les activitats indicades per un tècnic especialista. La diversió aquàtica va estar present al llarg de tot el dia i tots van gaudir amb la pràctica de tots els esports.

 

ELS ALUMNES DE TAPSD JUGUEN AL PARC DEL GALL MULLAT DE PIERA

 Divendres, 20 de maig, els alumnes de 1r i de 2n del CFGM de Tècnic en Atenció a Persones en Situació de Dependència (TAPSD) van anar al Gall Mullat per posar en pràctica unes dinàmiques que van preparar l’alumnat de 1r per als de segon.

Van elaborar una sèrie de jocs per treballar diferents habilitats socials com la cooperació de grup i la comunicació. L’última part d’aquesta activitat consistirà en realitzar una valoració grupal de tots els jocs i dinàmiques realitzats.

 

ELS AUMNES DE TERCER D’ESO DE L’INS GUINOVARDA VISITEN LES CAVES CODORNIU

 Divendres, 20 de maig, els alumnes de 3r d’ESO van visitar les caves Codorniu a Sant Sadurní d’Anoia. Durant el recorregut per les instal·lacions, van conèixer els orígens de les caves i van descobrir els processos utilitzats per fer el cava. Després van baixar als cellers i els van recórrer amb un tren turístic.

Un cop finalitzada la visita, van realitzar una gimcana enològica. Havien de localitzar les caves Gramona, Juvé & Camps, Jaume Giró i Giró i les Caves Blancher. A continuació, van omplir una fitxa amb la informació de cadascuna de les caves i van fer-se una selfie davant de cada lloc. Finalment, van portar les fitxes al Hub per poder obtenir el codi QR i realitzar un qüestionari sobre els sectors comercials.

 

L’SPORT DAY OMPLE L’INS GUINOVARDA

Divendres, 20 de maig, l’INS Guinovarda va viure una jornada esportiva organitzada pels alumnes de 1r de Batxillerat i adreçada a l’alumnat de 4t d’ESO. Al llarg del dia, els equips van participar en diversos esports i jocs. Les pistes es van omplir de partits de bàsquet, futsal i voleibol. També es va jugar a beisbol, a un tres en ratlla molt peculiar i al tradicional joc de matar. La matinal esportiva va acabar amb un cros i una cursa de relleus.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.