L’actualitat

< Tornar al llistat

El Consell d'Infants col·labora en la 1a Festa de l'Adopció Animal

16/05/2022

La iniciativa, organitzada per les regidories de Festes, Sanitat i Benestar Animal, va complir amb el seu objectiu i va aconseguir formalitzar dues adopcions de gossos i una d’un gat

El passat dissabte, el Gall Mullat va acollir la 1a Festa de l'Adopció Animal, una iniciativa de les regidories Festes, Sanitat i de Benestar Animal. La festa va reunir diverses associacions i entitats animalistes per tal d'apropar-les a la gent de peu de carrer i, sobretot, donar una oportunitat als gossos i gats que es recullen cada dia a la nostra comarca.

La festa va començar amb la benvinguda a les persones assistents. Durant la tarda es van presentar els animals en adopció, es van fer exhibicions d'agility en diferents circuits i amb gossos de races diverses. Per la seva banda, els gossos de la Unitat Canina de la Guàrdia Civil, guiats pels membres especialistes de la unitat, van fer una demostració de detecció d'estupefaents, diners i armes.

Cal esmentar molt especialment la tasca del Consell d'Infants de Piera, que van donar molt de suport i sentit a l'esdeveniment, recollint menjar i material per als peluts, en concret mantes, sacs de pinso, corretges i arnesos.

Al final de la festa s'havia acomplert l'objectiu d'aconseguir dues adopcions de gossos i d'un gat.

Des del consistori es vol agrair l'assistència del Consell d'Infants de Piera, d'associacions i parades artesanals, d'una veterinària que va assessorar en diferents aspectes, la unitat canina de la Guàrdia Civil, centres canins, protectores i les persones voluntàries i els assistents per poder fer realitat aquesta primera edició de la festa dedicada a l'adopció d'animals.

Finalment, segons paraules de la regidora de Benestar Animal Montse Porras: "Aquesta ha estat la prova pilot per valorar errors i encerts i poder millorar de cara a la propera edició, que començarem a preparar un cop finalitzi l'estiu."

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.