L’actualitat

< Tornar al llistat

Venta de productes del CUEME en el mercat

11/05/2022

Aquest dissabte l’alumnat de cinquè de l’Institut Escola Piera que participa en el projecte CUEME va posar a la venta en el mercat municipal els seus productes manufacturats.

Durant el curs han hagut de constituir una cooperativa amb tot el que això comporta:  decidir el nom, crear els seus estatuts, triar els òrgans de govern, el capital a invertir, què fabricaran i a on destinaran els beneficis.

En aquest darrer tram del projecte es tractava de manufacturar objectes i posar-los a la venta per a obtenir beneficis que es destinaran a una berenar conjunt i a les entitats del tercer sector que ha triat cada cooperativa. Aquest curs han estat tres cooperatives. 5èA amb el nom C5A destinarà bona part dels seus beneficis a l’Associació espanyola contra el càncer. 5è B sota el nom Ho vols? Ho Tens? van vendre tot el que tenien per destinar-ho majorment a la Fundació Pasqual Maragall. I la darrera de 5èC anomenada Decoració de la bona a Càrites.

El Projecte de Cultura Emprenedora (CUEME)  es tracta d’una iniciativa impulsada per la Diputació de Barcelona de forma conjunta amb el Consell Comarcal de l'Anoia i l'Ajuntament de Piera amb la voluntat de fomentar la cultura emprenedora en el cicle superior d'educació primària, desenvolupant els valors, els hàbits i les capacitats de l'emprenedoria.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.