L’actualitat

< Tornar al llistat

Les notícies de l'INS Guinovarda

11/05/2022

ELS ALUMNES DEL SIEI DE L’INS GUINOVARDA PARTICIPEN EN UN TALLER DE SEXUALITAT

 El passat 4 de maig, els alumnes de 2n, 3r i 4t d’ESO del SIEI de l’Ins Guinovarda van participar en un taller de sexualitat. La Irene Soriano de Sexefiltres va adequar aquesta activitat als alumnes amb diversitat funcional. Van parlar sobre el consentiment, la diversitat sexual i de les relacions.

L’ALUMNAT DE TERCER D’ESO DE L’INSGUINOVARDA PARTICIPA EN UNA CURSA D’ORIENTACIÓ

Els dies 4, 5 i 6 de maig els alumnes de 3r d’ESO de l’Ins Guinovarda de Piera van participar en una cursa d’orientació. Aquesta activitat va ser organitzada per les professores de l’assignatura d’Educació Física, la Gemma Afonso i la Fina Moreno. Durant tres hores els equips havien d’anar trobant les balises que estaven repartides per la riera, la zona de la granja, llocs propers a Ca n’Aguilera, el dipòsit d’aigua… i realitzar tot recorregut amb el millor temps possible.

L’institut compta amb un entorn natural ideal per a diversos tipus d’activitats esportives i al llarg de la cursa l’alumnat va gaudir de la natura i d’alguns racons pierencs.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.