L’actualitat

< Tornar al llistat

Un programa per a conèixer els nostres parcs

05/05/2022

Durant els mesos de març i abril, l’alumnat de sisè de primària de la vila ha participat en el programa «Coneguem els nostres parcs», una proposta promoguda i gestionada per l’Àrea d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona i que compta també amb el suport econòmic dels ajuntaments que hi participen, inclòs l’Ajuntament de Piera.


Es tracta d’un programa d’educació ambiental amb què es vol sensibilitzar l’alumnat sobre el valor social i ecològic dels espais naturals.


Tot i que la pluja amenaçava les sortides, els nens i les nenes de les escoles Herois del Bruc, EA Apiària i Creixà van poder conèixer de prop el Parc Natural del Garraf i aprendre sobre aquest entorn natural pròpiament mediterrani. Els infants van recórrer aquest espai verd mentre n’observaven el medi físic, el medi animal i la vegetació.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.