L’actualitat

< Tornar al llistat

Es torna a oferir el servei de l’Aula d’Estudi

05/05/2022

La Biblioteca de Piera ampliarà el seu horari per oferir un espai en el qual poder estudiar durant l’època d’exàmens.

A finals d’aquest mes de maig tornarà a obrir l’Aula d’Estudi, un servei consolidat que s’ofereix durant l’època d’exàmens i que cada cop compta amb més persones usuàries. L’Aula està adreçada a estudiants de més de 16 anys que estiguin cursant ESO, batxillerat, cicles
formatius o estudis universitaris o que necessitin estudiar per a presentar-se a concursos d’oposicions.


El servei romandrà a disposició de la ciutadania des del 21 de maig fins al 19 de gener. Durant aquest període, la Biblioteca de Piera ampliarà el seu horari i comptarà amb monitoratge que oferirà suport als i les estudiants per a resoldre els dubtes que els puguin sorgir i vetllarà perquè puguin tenir un espai d’estudi tranquil i agradable.


L’Aula d’Estudi obrirà només durant els caps de setmana: els dissabtes 21 i 28 de maig i 4, 11 i 18 de juny l’horari serà només de tarda, de 15.30 a 20.30 hores; els diumenges 22 i 29 de maig i 5, 12 i 19 de juny el servei s’oferirà des de les 10 del matí fins a les 14 hores i, a la tarda, també de les 15.30 a les 20.30 hores.

Arxius adjunts

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.