L’actualitat

< Tornar al llistat

Els aparadors de Piera ens conviden a llegir poemes

05/05/2022

Uns 125 alumnes de les escoles Herois del Bruc, Creixà i EA Apiària han participat en el projecte «Penja un poema», una activitat de creació literària coordinada per la Biblioteca en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de Piera (PEEP).
L’objectiu era crear un passeig literari i artístic els autors i les autores del qual fossin l’alumnat de cicle mitjà d’alguns centres educatius de la vila.


La iniciativa va comptar amb la col·laboració de l’Associació Piera Comerç i Serveis. Des de l’1 fins al 30 d’abril, els poemes van estar exposats en els aparadors dels establiments que formen part de l’entitat local.
Entre els objectius d’aquesta proposta hi havia el de fomentar la descoberta del territori, oferir espais per a expressar sentiments i  emocions, potenciar la creativitat dels infants i despertar-hi l’interès per la poesia com a gènere literari. Es van presentar 49 treballs, individuals o en grup, inspirats en algun indret de Piera.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.