L’actualitat

< Tornar al llistat

El Pla Educatiu d’Entorn de Piera, un referent al territori

05/05/2022

Des del Servei de Suport a la Comunitat Educativa del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, s’ha creat un grup de treball format per municipis que desenvolupen el seu propi pla educatiu d’entorn (PEE). L’objectiu és oferir formació i acompanyament a les persones que els coordinen, així com un espai en el qual puguin compartir experiències per tal d’adaptar cada pla a les necessitats
del territori.


En la sessió del dia 6 d’abril, el personal de la Biblioteca de Piera va explicar algunes de les activitats que formen part del catàleg que s’ofereix als centres educatius de la vila: són propostes considerades de bones pràctiques amb què es vol fomentar el gust per la  lectura i l’escriptura així com el coneixement de l’entorn i l’esperit crític de l’alumnat. Aquesta exposició havia de servir a la resta de participants per a obtenir idees i propostes que puguin aplicar als seus respectius municipis.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.