L’actualitat

< Tornar al llistat

Les notícies de l'INS Guinovarda

Taller de primers auxilis i autoprotecció
Dia de la Ciència
Ucraïna
03/05/2022

L’INS GUINOVARDA APOSTA PER LA PREVENCIÓ

Durant el mes d’abril, els alumnes de 3r d’ESO i CFGB de l’INS Guinovarda van participar en un taller de primers auxilis i autoprotecció ofert pel Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb SIS prevenció i Contrafoc.

Els formadors professionals i experimentats, que van dinamitzar els tallers, van combinar els continguts teòrics amb els pràctics. Els alumnes van aprendre el protocol d’atenció a un ferit, els diferents tipus de lesions (ferides, cremades, fractures, etc.) i com tractar-les, van rebre els coneixements bàsics sobre la reanimació cardiopulmonar (RCP) i quins són els seus passos i cicles.

Amb aquest taller, l’alumnat va rebre una formació bàsica i necessària per saber aplicar els primers auxilis de manera segura, ordenada i eficient.

L’INS GUINOVARDA CELEBRA EL DIA DE LA CIÈNCIA

Divendres 20 d’abril, durant els actes de la Diada de Sant Jordi, l’INS Guinovarda va celebrar el Dia de la Ciència.

De nou a deu del matí, els alumnes de 4t d’ESO van explicar principis científics i mostrar una experimentació com a prova de la teoria exposada. Cada grup va presentar a les aules de tots els nivells de l’ESO la diversitat d’experiments que van preparar.

Enguany els alumnes van poder observar experiments d’electromagnètica, l’aigua que no cau, les forquilles equilibristes, l’arc de Sant Martí, com sura l’ou, entre d’altres.

Van ser uns moments divertits, formatius i plens de curiositat que van permetre la interacció dels alumnes de 1r, 2n i 3r de l’ESO.

L’INS GUINOVARDA SE SOLIDARITZA AMB UCRAÏNA

El passat cap de setmana, es va celebrar a Piera la Fira del Sant Crist. Entre les més de dues-centes parades i els milers de visitants, els alumnes de 2n de Batxillerat de l’INS Guinovarda van instal·lar al recinte firal una paradeta i van realitzar un taller de ciència i uns altres per a la canalla perquè passessin una estona entretinguda.

Tots els diners recaptats amb la rifa de les paneres solidàries, la venda de productes de segona mà i els tallers van ser destinats per ajudar al poble ucraïnès.

 

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.