L’actualitat

< Tornar al llistat

Es lliuren els premis dels Jocs Florals i els Tracta’m de tu

Jocs Florals i Tracta’m de tu
Jocs Florals i Tracta’m de tu
Jocs Florals i Tracta’m de tu
Jocs Florals i Tracta’m de tu
Jocs Florals i Tracta’m de tu
Jocs Florals i Tracta’m de tu
Jocs Florals i Tracta’m de tu
25/04/2022

L’acte va recuperar la presencialitat i va permetre reconèixer en primera persona el bon treball realitzat per l’alumnat de primària i de secundària

El passat dijous 21 d’abril, just abans d’iniciar els actes de la Fira del Sant Crist, va tenir lloc l’acte de lliurament dels premis IX Jocs Florals i IV Tracta’m de tu. En aquesta edició es va recuperar l’acte de manera presencial i així es va poder reconèixer personalment el bon treball dels participants en tots dos certàmens. L’esdeveniment es va iniciar amb l’actuació musical de la Nuna de l’Aula Municipal de Música i la presentació de les pubilles del municipi.

En primer lloc es van atorgar els premis dels Jocs Florals en les categories de prosa i poesia, tant de primària com de secundària. El jurat va haver d’escollir entre els treballs presentats per alumnes de cicle superior de primària i cicle inicial de secundària dels centres escolars del municipi: Institut Escola Piera, Escola Herois del Bruc, EA Apiària i Escola Creixà i INS Guinovarda.

Tot seguit, es van lliurar els premis Tracta’m de tu que pretenen incentivar la participació dels joves en el projecte ‘Tracta’m bé’ amb l’elaboració d’un vídeo sobre el bon tracte envers la gent gran. El projecte promou l’intercanvi intergeneracional, fins al punt que els guardonats van rebre els reconeixements de mans dels voluntaris d’aquest projecte, que han fet de jurat. 

L’acte va finalitzar amb el parlament de l’alcalde que va destacar la importància d’aquests premis i el poder organitzar actes que ens permetin retrobar-nos després de l’experiència viscuda. També va agrair la participació dels centres educatius i va incentivar la participació dels infants.

L’Ajuntament de Piera, dins del Pla Educatiu d’Entorn (PEEP), organitza cada any els Jocs Florals i Literaris Escolars i els premis Tracta’m de tu destinats a promoure la creativitat de l’alumnat, l’educació en valors i donar a conèixer la tasca que es fa dins dels centres educatius.

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.