L’actualitat

< Tornar al llistat

Les notícies de l'INS Guinovarda

20/04/2022

EL CONCURS THE BIG CHALLENGE POSA A PROVA ELS ALUMNES DE L’INS GUINOVARDA

Durant la primera setmana d’abril els alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’ins Guinovarda van participar en el concurs The Big Challenge. Un concurs online per avaluar el domini de la llengua anglesa de l’alumnat, tant la comprensió oral com la lectora.

Els participants van haver de respondre cinquanta-cinc preguntes d’opció múltiple amb tres nivells de dificultat.

L’objectiu principal d’aquest concurs és promoure la pràctica de l’anglès a través d’unes activitats educatives lúdiques.

The Big Challenge premiarà a tots els alumnes participants, independentment de la seva classificació, amb un diploma i un petit regal relacionat amb la llengua anglesa. També s’atorgaran premis per centres, provincials i nacionals.

 

ELS ALUMNES DE L’INS GUINOVARDA VISITEN EL CASTELL I L’ESGLÉSIA DE PIERA

Durant el mes de març, els alumnes de 2n d’ESO de l’Ins Guinovarda van sortir a conèixer alguns dels tresors que es conserven a la vila de Piera. El recorregut arquitectònic els va conduir a visitar i a conèixer de més a prop dos dels monuments més emblemàtics dels pierencs: el castell de Jaume I o de Fontanet i l’església de Santa Maria amb el majestuós Sant Crist.

 

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.