L’actualitat

< Tornar al llistat

Iniciativa conjunta del Consell d’Infants i la regidoria de Benestar Animal

Consell d'Infants - benestar animal
Consell d'Infants - benestar animal
Consell d'Infants - benestar animal
04/04/2022

Els consellers i conselleres volen posar en marxa una recollida d’aliments i material per a les protectores d’animals de la zona

El passat 30 d’abril els consellers i conselleres del Consell d’Infants de Piera van convidar a la seva sessió plenària a la regidora de Benestar Animal, Montse Porras. Li volien explicar el projecte que han iniciat per a la recollida d’aliments i material per a les protectores d’animals de la zona.

La regidora es va mostrar encantada amb la iniciativa i els va explicar amb quines dificultats es troben les associacions i entitats que es dediquen a tenir cura dels animals del carrer i abandonats. Els va dir quin tipus de material és el que més necessiten i com funcionen gràcies al voluntariat de les persones que s’estimen els animals.

Entre tots van pensar quina seria la millor manera de fer la campanya de recollida i van arribar a la conclusió que podrien treballar conjuntament, ja que des de la regidoria de Benestar Animal es vol organitzar una fira de l’adopció en el mes de maig. Aquell dia podrien acabar de fer la recaptació i tot el que recaptessin des del Consell es podria lliurar a les entitats que participessin en la fira.

Durant el mes d’abril els infants del consell acabaran de donar-li forma al projecte: com faran la difusió, quins seran els punts de recollida, si faran activitats paral·leles per a recollir diners, com participaran en la fira, etc.  Una feina que els motiva perquè tots estan conscienciats vers el bon tracte als animals.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.