L’actualitat

< Tornar al llistat

Les notícies de l'Escola Herois del Bruc

31/03/2022

SORTIDA A COLLBATÓ

El passat divendres, 25 de març, els alumnes fan fer una sortida a Collbató. Allà van participar de dues activitats: una cursa d'orientació i la visita a les coves.

A la cursa d'orientació els nens/-es van haver de trobar les fites situades pel poble amb l'ajuda del mapa que se'ls proporcionava.

Després van visitar una de les coves no adaptades, és a dir, no tenien ni llum ni passarel·les. Per tant, havien de dur el seu propi lot i ajupir-se i arrossegar-se per terra.

 

CIRC

El passat dijous 17 de febrer, els alumnes de cicle superior de l’escola Herois del Bruc ens vam desplaçar a Igualada per anar al teatre de l’Ateneu a veure una obra de circ anomenada Absurd, realitzada pel Circ Vermut.

Vam poder veure equilibris sobre tubs i fustes, com fer anar escombres, carrera de bicicletes esbojarrada...

 

TOCATTA

Els alumnes de 5è de l’escola Herois del Bruc han pogut gaudir durant tres dilluns a la tarda d’un projecte anomenat Tocatta, organitzat per l’escola de música de Piera. Consisteix en organitzar una petita orquestra i preparar i interpretar una cançó amb diferents instruments.

 

 

 

 

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.