L’actualitat

< Tornar al llistat

Les notícies de l'INS Guinovarda

23/03/2022

ELS ALUMNES DE 1r DE BATXILLERAT DE L’INS GUINOVARDA VISITEN EL CRIP DELS HOSTALETS DE PIEROLA

Els dies 7 i 10 de març, els alumnes de 1r de Batxillerat de l’INS Guinovarda van visitar el Centre de Restauració i Interpretació Paleontològica (CRIP) dels Hostalets de Pierola.

En arribar al Centre, van realitzar un taller sobre l’evolució dels carnívors a partir de l’observació de cranis de fòssils del Miocè, trobats als Hostalets. Després van visitar la part d’accés lliure del museu i, per acabar, es van descarregar als mòbils la paleoruta d’en Pau, que és un recorregut pels punts on s’han trobat restes importants. La ruta se segueix amb GPS i en arribar a cada punt de l’itinerari interactiu, als mòbils apareixen dades i reptes per descobrir com era aquell territori fa uns dotze milions d’anys.

ALUMNES DE 2n DE BATXILLERAT DE L’INS GUINVARDA RECORREN LES GALERIES DEL MNAC A BARCELONA

 Dimecres, 16 de març, els alumnes de 2n de batxillerat que cursen l’assignatura d’Història de l’Art van visitar el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). La visita va consistir en un itinerari que els va dur a conèixer de primera mà les obres incloses en el llistat de les proves de Selectivitat que es troben al Museu.

Aquest recorregut per les col·leccions d’art romànic, gòtic i modern els va apropar més al context històric i a la història dels estils, i els va servir per tenir una sèrie de pautes bàsiques d’anàlisi i interpretació a l’hora de realitzar qualsevol comentari de les obres de l’itinerari PAU.

EL SALÓ DE L’ENSENYAMENT DE BARCELONA ORIENTA ELS ALUMNES DE L’INS GUINOVARDA

 Divendres, 18 de març, els alumnes de 2n de Batxillerat van anar al Saló de l’Ensenyament, instal·lat al recinte de Montjuïc. Durant la seva estada, van conèixer tota l’oferta d’estudis i les novetats curriculars del curs 2022-23. A més, van tenir al seu abast els recursos, les dades i l’assessorament necessaris per prendre la millor decisió per encarar el seu futur professional.

 L’INS GUINOVARDA REP LA SEGONA XERRADA SOBRE EDUCACIÓ VIÀRIA

Els dies 11 i 18 de març, els alumnes de 4r d’ESO de l’Ins Guinovarda  assistiren a la segona xerrada sobre educació viària. Aquesta sessió va tractar sobre els accidents de trànsit i es va parlar de la falta de conscienciació que hi ha en la societat davant de qualsevol tipus de tragèdia. Es va insistir en la necessitat de sensibilitzar tothom per no caure en actituds evasives, perquè ningú està preparat pe rebre la notícia desagradable d’un accident.

 LA MINIFIRA DE L’ENSENYAMENT FA PARADA A L’INS GUINOVARDA

Dilluns, 21 de març, la Minifira de l’Ensenyament es va instal·lar al gimnàs de l’INS Guinovarda. Aquesta fira itinerant, impulsada des de l’Oficina Jove de l’Anoia i dinamitzada per les tècniques de joventut de l’OJ, va posar a disposició dels alumnes de 4t d’ESO l’oferta formativa d’estudis postobligatoris. L’alumnat va rebre una atenció personalitzada per tal de facilitar-los la seva elecció i acompanyar-los en el procés de definir els seu objectiu acadèmic.

 

 

 

 

 

 

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.