L’actualitat

< Tornar al llistat

Es reprèn Fira Futur

15/03/2022

Prop de 400 persones van participar en els tallers, xerrades i activitats que es van organitzar el passat 10 de març en el marc d’aquest esdeveniment que van visitar alumnes de Piera

Després de l’aturada per la pandèmia, el 10 de març Masquefa va tornar a acollir una nova edició -la setzena- de Fira Futur, un projecte impulsat per la Xarxa TET Anoia Sud (formada pels ajuntaments de Masquefa, la Pobla de Claramunt, Capellades, La Torre de Claramunt, Cabrera d’Anoia, Vallbona d’Anoia, els Hostalets de Pierola i Piera) amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

La fira va ser un èxit organitzatiu i d’assistència, amb la presència de prop de 400 persones que al llarg de tota una jornada van prendre part activament de diferents tallers, xerrades i activitats. Fira Futur va dirigida a alumnes de 4t d’ESO i de PFI dels instituts de l’Anoia Sud i a persones en actiu o en situació d’atur que volen continuar reprendre els estudis postobligatoris o necessiten orientació acadèmica i professional.

A l’acte d’inauguració van assistir-hi, entre d’altres, l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete; l’inspector d’educació de la zona, Ramon Sola;  el diputat delegat de joventut, Javier Silva Pérez i Josep Llopart com a alcalde de Piera i en representació de la Xarxa TET Anoia Sud. Piera va ser-hi present amb els estands de l’INS Guinovarda i del PFI-PTT Anoia Sud, amb la visita d’alumnes del PFI i de l’Institut Escola Piera i amb el suport tècnic en l'àmbit organitzatiu.

Dins dels actes de la Fira, s’organitzen diverses xerrades adreçades a professionals, alumnes i famílies. El pròxim 21 de març a les 18 hores es farà la sessió telemàtica “Com ajudar al meu fill o a la meva filla a decidir els estudis postobligatoris”, adreçada a famílies d’alumnes de 3r i 4t d’ESO. Les persones que vulguin participar-hi s’han d’inscriure enviant un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.