L’actualitat

< Tornar al llistat

Els adolescents del Consell d’Infants treballen per a la conscienciació cívica

07/03/2022

Durant el curs volen crear un mapa col·laboratiu per a millorar la vila, dissenyar una via verda i sensibilitzar el jovent de la importància de tenir cura dels equipaments municipals

El grup d’adolescents del Consell d’Infants de Piera ja s’ha posat a treballar de valent en els tres projectes que han escollit per aquest any. El primer de tot ha estat crear un mapa col·laboratiu del municipi on els ciutadans i les ciutadanes que hi accedeixin puguin marcar les zones que presenten desperfectes o que calgui millorar.  Per iniciar la campanya han dissenyat un cartell explicatiu amb un codi QR que remet al mapa i on es poden marcar els “punts calents” a millorar. El següent pas és fer difusió d’aquest per arribar al màxim de pierencs i pierenques i tenir així un bon nivell de participació. El mapa estarà operatiu fins al mes de setembre, moment en el qual recolliran i analitzaran les dades i les transmetran a l’Ajuntament per tal que pugui prendre les mesures adients al respecte.

Aquest mateix grup té també engegat el projecte de disseny d’una via verda. Entre ells i els seus companys d’escola decidiran quins elements ha de tenir i com ha de ser una via verda per tal de poder gaudir-la al màxim.

En el seu  darrer projecte volen conscienciar els seus iguals sobre la necessitat de tenir cura dels equipaments municipals fent especial atenció a l’skate park i al circuit de pumptrack.

Arxius adjunts

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.