L’actualitat

< Tornar al llistat

Jornada de portes obertes als centres educatius

23/02/2022

Els centres organitzen reunions informatives i/o sessions virtuals amb la voluntat de donar a conèixer a les famílies les seves instal·lacions i el seu projecte

PORTES OBERTES

Del 23 de febrer al 4 de març, els centres educatius de la vila organitzen reunions informatives i/o sessions virtuals complint totes les mesures de prevenció davant la COVID-19 i amb l’objectiu de donar a conèixer a les famílies les seves instal·lacions i el seu projecte educatiu. Pel que fa a les escoles de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria, les dates de les portes obertes seran les següents:

  • ESCOLA HEROIS DEL BRUC: dimecres 2 de març, a partir de les 17.15 h. S'organitzaran grups per fer la visita i caldrà demanar cita prèvia al 93 776 09 51.

  • INSTITUT ESCOLA PIERA: dijous 3 i divendres 4 de març, cites presencials en grups bombolla de 16.30 a 18 h, en franges de 15 minuts. Cita prèvia al 93 779 45 94. Reunió telemàtica, via meet, el dia 4 de març a les 15 h (les famílies interessades han d’informar del seu correu electrònic)

  • INSTITUT GUINOVARDA: divendres 23 de febrer, de 17.30 a 18.30 h, jornades virtuals. Dimecres 6 d'abril Cicles formatius TAPSD, SMX a les 18.30h i Batxillerat a les 17.30h.

  • ESCOLA CREIXÀ:  divendres 4 de març. Primària: visita guiada per les instal·lacions a partir de les 16.45 h; educació infantil: reunió informativa al gimnàs, a les 16.45 h, i quan finalitzi, es farà la visita guiada pel centre.

  • E.A. APIÀRIA: Per a rebre informació sobre el funcionament i el projecte educatiu de l'escola i concretar una entrevista amb direcció es pot trucar al 93 776 10 70 (de 9 a 13 h) o enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

 El calendari de preinscripcions de les escoles bressol encara no ha estat publicat. La Llar d’Infants Municipal El Gall Mullat espera la publicació del calendari de preinscripcions per tal de poder programar la seva jornada de portes obertes, de la qual s’informarà puntualment. Les famílies interessades poden demanar cita prèvia trucant al 93 776 21 95 o enviant un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e). A la Llar d’Infants La Tortuga també caldrà concertar cita prèvia trucant al telèfon 93 778 82 01 o enviant un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

El Departament d’Educació ha publicat les dates oficials de preinscripció escolar per al proper curs 2022-23: les famílies amb fills o filles que hagin de cursar el segon cicle d’educació infantil o bé algun curs de la primària hauran de presentar la sol·licitud entre el 7 i el 21 de març; en el cas de l’alumnat d’ESO el període s’obrirà el dia 9 de març i es tancarà el 21, i en el cas del batxillerat i els cicles formatius la preinscripció s’haurà de fer entre els mesos d’abril i maig.

 

NOVETATS EN EL CALENDARI

La Generalitat de Catalunya ha avançat que el proper curs començarà el dia 5 de setembre a infantil i primària i el dia 7 a l’ESO i estudis postobligatoris. Durant el setembre hi haurà jornada reduïda a infantil i primària de 9 a 13 h, hi haurà un dia més de vacances de Nadal i un dia extra de lliure disposició. D'aquesta forma, la reorganització del calendari escolar no suposarà un increment d'hores lectives.

 

 

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.