L’actualitat

< Tornar al llistat

Últimes places vacants per a un curs d’Activitats de Gestió Administrativa

09/02/2022

És una formació totalment subvencionada que inclou pràctiques en empreses i ofereix a les persones participants l’obtenció d’un certificat de professionalitat

L'Ajuntament de Piera té previst organitzar, a partir del mes de març, un Certificat de Professionalitat de Nivell 2 anomenat Activitats de Gestió Administrativa. Es tracta d’un curs totalment subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social que es destina, prioritàriament a persones desocupades inscrites al SOC, tot i que també hi poden accedir persones que treballen o que es troben en ERTO. 

Aquesta formació de 920 hores permetrà a les persones participants adquirir competències professionals  per  exercir  la seva activitat en les àrees d'administració, recursos humans, comptabilitat o financera de qualsevol empresa, tant pública com privada. També podrà desenvolupar la seva activitat en assessories laborals, gestories o empreses consultores o de serveis, així com en entitats del sector financer i d'assegurances.

El curs inclou 800 hores teòriques amb continguts relacionats amb l’ofimàtica, la gestió auxiliar de personal, les operacions administratives comercials, la gestió d’arxius, l’enregistrament de dades, els registres comptables i la tresoreria. Aquest s’impartirà a través d’una aula virtual en horari de matí, de 8 a 15 hores. A més, les persones participants faran un mòdul de formació complementària de 40 hores de durada i 80 hores de pràctiques en empreses.

Les persones interessades poden informar-se trucant al telèfon 93 776 00 76 (ext. 1) o enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e). El termini d’inscripció finalitzarà el dia 15 de febrer.

Arxivat a: Formació, General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.