L’actualitat

< Tornar al llistat

S’inicien els tallers d’estudi assistit

25/01/2022

Aquestes sessions pretenen donar suport a l’alumnat fent un repàs a les diferents matèries i, en el cas dels estudiants de secundària, ensenyant també tècniques d’estudi

El dilluns 17 de gener es van començar a impartir en els centres educatius de la vila uns tallers de suport i acompanyament educatiu subvencionats per la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Piera. Formen part del Pla de Millora d’Oportunitats Educatives (PMOE) que ha posat en marxa el Departament d’Educació per lluitar contra les desigualtats educatives d’origen socioeconòmic, intensificant l’atenció als centres que presenten més complexitat.

A Piera, aquest pla es desplega en el marc del Pla Educatiu d’Entorn i preveu la realització d’onze tallers d’estudi assistit entre primària i secundària. En les sessions es fa un repàs a les diferents matèries i, en el cas de l’educació secundària, també s’ensenyen tècniques d’estudi. Les pedagogues estan en contacte amb els centres per conèixer les mancances del grup i fer un seguiment de l’alumnat. Aquest recurs s’ha ofert a tots els centres educatius de la vila.

Els tallers estan subvencionats dins del Pla de Millora d’Oportunitats Educatives (PMOE), un programa de cooperació territorial per l’orientació, avenç i enriquiment educatiu en la situació d’emergència educativa del curs 2021-2022 provocada per la pandèmia de la COVID-19: #PROA+ 2021-2023 finançat pel Ministerio de Educación y Formación Profesional i pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Arxivat a: Formació

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.