L’actualitat

< Tornar al llistat

Internet security i Enxarxats engeguen els treball per projectes a l'INS Guinovarda

23/12/2021

Durant els dies 21 i 22 desembre a tots els cursos de l’ESO de l’INS Guinovarda van desenvolupar un treball per projectes.

Se’ls va plantejar un projecte interdisciplinari titulat Les xarxes socials i tu. Durant nou hores lectives, els alumnesde 1r i 2n cicle van treballar els continguts d’aquest projecte a través de les activitats proposades. Internet Security’ (1r i 2n) i Enxarxats (3r i 4t) va atansar els alumnes a larealitat de les xarxes socials. Qüestionaris, cinefòrums, debats sobre l’addicció al mòbil, recerca sobre trastorns derivats de l’abús del mòbil, escenificació de situacions, mapes conceptuals... van apropar l’alumnat als pros i contres de les xarxes socials i a les seves conseqüències i límits. Amb aquest projecte es pretenia crear un debat i discutir amb els adolescents sobre les implicacions de les xarxes socials, tant en positiu com en negatiu.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.