L’actualitat

< Tornar al llistat

L'Aula Municipal de Música finalitza el trimestre amb una Cantata de Nadal

22/12/2021

El Teatre Foment va acollir diumenge una actuació de l’alumnat de l’Aula de Música basada en el treball que han fet durant el curs sobre la gestió de les emocions.

El passat diumenge, 19 de desembre, l'Aula Municipal de Música va presentar al Teatre Foment la Cantata de les Emocions, una actuació amb la qual es tancava el primer trimestre i es donava la benvinguda a les festes de Nadal. La gestió de les emocions és un concepte que han treballar a classe de llenguatge a través dels conceptes musicals. S’ha aprofitat que la música és un valor molt potent per donar eines als alumnes que els hi ajudin a gestionar els moments actuals.

L'espectacle va ser amb taquilla inversa i els diners recollits es destinaran a l’associació Dispiera. L'Aula Municipal de Música ofereix sessions de musicoteràpia a Dispiera des de fa uns anys, en les quals es treballen molt les emocions. Per aquest motiu es va decidir que els beneficis fossin de km0: per a Dispiera i per a la seva gent.

Arxivat a: AMM

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.