L’actualitat

< Tornar al llistat

Internet segura s'apropa a l'INS Guinovarda

22/12/2021

Dimarts, 21 de desembre els alumnes de 1r d’ESO de l’INS Guinovarda van assistir a la xerrada Internet segura, impartida per la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra.

Durant la xerrada, es va conscienciar els menors dels perills que tenen les xarxes socials i que han de tenir en compte una sèrie de mesures de seguretat a l’hora d’utilitzar les noves tecnologies per evitar la seva vulnerabilitat quan accedeixen a continguts il·legals, inadequats o nocius.

Aquesta xerrada formava part del projecte interdisciplinari Les xarxes socials i tu que es va realitzar entre els dies 21 i 22 de desembre. L’objectiu final d’aquest projecte i de la xerrada va ser que els més joves s’adonessin que la seguretat en l’ús d’Internet és del tot necessària.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.