L’actualitat

< Tornar al llistat

L'INS Guinovarda visita el Teatre Nu

21/12/2021

Divendres, 17 de desembre, els alumnes de 1r d'ESO van visitar La Casa del Teatre a Sant Martí de Tous.

Van assistir a la representació de l’obra La maleta de Núria Parera i van participar en dos tallers. El primer va ser de dramatúrgia i els va servir perquè prenguessin consciència de l’espai i del temps. El resultat final va ser que cadascú havia d’imaginar una història durant un minut.

El segon taller va ser d’expressió corporal i els alumnes el van aprofitar per aprendre i crear personatges a partir de diferents postures físiques. Tots van divertir-se amb la improvisació d’escenes amb els moviments dels seus cossos.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.