L’actualitat

< Tornar al llistat

El projecte "Tracta'm de tu" arriba a l'INS Guinovarda

21/12/2021

Durant aquest primer trimestre, els alumnes de 3r i 4t de l'ESO de l'INS Guinovarda van participar en el projecte "Tracta'm de tu". La Maria Moreno, membre del Pla Educatiu d'Entorn, i tres persones grans van parlar sobre l'envelliment i el respecte que cal tenir amb la gent gran.

Aquest curs, hi van participar la Trini, el Josep Maria i el Miquel. A partir de les seves intervencions, van insistir en què en aquesta etapa de la vida encara hi ha temps per aprendre, per cuidar-se i per fer vida social, i deixar de banda la visió negativa de la vellesa, sempre relacionada amb la soledat, la inactivitat i la malaltia.

Aquest projecte finalitzarà amb la presentació d’un espot publicitari al concurs Tracta’m de tu, adreçat a alumnes de 3r i 4t d’ESO dels instituts pierencs.

Tant les xerrades com el concurs pretenen conscienciar els adolescents que no s’ha de maltractar les persones grans i que és molt necessari l’apropament generacional per enriquir-se mútuament.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.