L’actualitat

< Tornar al llistat

El planetari Polaris envaeix l'INS Guinovarda

21/12/2021

Dijous, 9 de desembre, els alumnes de 1r d'ESO i un grup de 4t d'ESO van explorar l'espai a partir de les projeccions dins un planetari mòbil i d'una sessió d'imatges en 3D.

Al planetari, els van explicar què és l’Astronomia i el caràcter pràctic que sempre ha tingut a l’hora d’ajudar els mariners, els pagesos... Amb la projecció, els alumnes van contemplar d’a prop les constel·lacions, el sol, el sistema solar i els planetes. Els alumnes van descobrir que el noms d’alguns personatges de Harry Potter són noms d’estrelles.

El taller 3D es va centrar  en el sistema solar i en les distàncies i mides dels diferents planetes. Amb les ulleres 3D, van conèixer tots els elements del sistema solar veient fotos reals fetes per satèl·lits.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.