L’actualitat

< Tornar al llistat

Es constitueix el nou Consell d’Infants i Adolescents de Piera

16/12/2021

Aquest dimecres s’ha reunit en sessió plenària aquest òrgan de participació per acomiadar els consellers que deixen el càrrec i donar la benvinguda als nous membres del consell

El Consell d’Infants i Adolescents de Piera es va reunir ahir dimecres en sessió plenària ordinària. L’acte de comiat dels consellers que deixen el càrrec i el de constitució i nouvinguda dels nous s’havia d’haver celebrat el passat 3 de desembre en el teatre Foment però donada la situació sanitària, es va decidir posposar-lo per a més endavant, ja que implicava convocar en un mateix espai  els membres sortints i entrants del consell, les seves famílies i representants dels centres educatius.

El que sí es va poder celebrar és la sessió de treball prevista per aquest mes on, en grups separats, infants i adolescents, es van trobar i van poder prendre possessió del seu càrrec com a membres del consell. Tots ells van rebre un kit de benvinguda i una acreditació personalitzada. La sessió va servir per establir les bases de funcionament d’aquets òrgan, per reflexionar sobre quines aptituds i actituds han d’aportar i presentar en quines actuacions podran treballar durant aquesta legislatura.

L’alcalde va voler aprofitar l’ocasió per passar a saludar els dos grups, donar-los les gràcies pel seu compromís i encoratjar-los a treballar en propostes i actuacions de millora del municipi. L’Ajuntament està a disposició d’aquest òrgan de participació ja que l’entén com  una necessitat social, cultural, de justícia i d'exercici democràtic.

La propera sessió serà el 19 de gener, un cop passades les festes nadalenques. Des d’aquí desitgem molt bones festes a tots els integrants del Consell d’Infants i Adolescents de Piera. 

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.