L’actualitat

< Tornar al llistat

Alumnes de tercer d’ESO de l’INS Guinovarda participen en un taller de salut i sexualitat

03/12/2021

Els dies 15, 17 i 25 de novembre els alumnes de tercer d’ESO de l’INS Guinovarda participaren en el taller Sex Jove, parlem-ne!, l’objectiu del qual fou intentar resoldre qualsevol dubte dels adolescents al voltant de la sexualitat i ampliar els seus coneixements sobre aquest tema.

En una sessió prèvia, d’una durada de mitja hora, presentaren la Bústia Sex Jove, on els alumnes podien introduir anònimanent tots aquells dubtes sobre la sexualitat, i van introduir el concepte de sexualitat. Posteriorment es realitzà un taller de sexualitat dinàmic i participatiu a partir dels dubtes, preguntes, inquietuds... que l’alumnat introduí dins la bústia.

 

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.