L’actualitat

< Tornar al llistat

L'Ajuntament ofereix de manera gratuïta un Curs d'Iniciació de Tècnic Esportiu

30/11/2021

Aquesta formació està destinada a joves de 16 anys o més que estiguin empadronats a Piera i vulguin treballar com a monitors d'activitats esportives.

Piera obre les portes a la certificació del CIaTE amb una formació bàsica per al desenvolupament d'activitats esportives en l'àmbit extraescolar acreditada per l'Escola Catalana de l'Esport. El curs permet endinsar-se en la dinàmica i funcionament del món de l'esport, donant l'oportunitat al jovent de treballar com a monitors d'activitats esportives que organitzin consells esportius, ajuntaments, patronats municipals o Ampes. 

La càrrega lectiva es farà a través de dos blocs: el general, amb una durada de 15 hores, i l'específic, de 35 hores. El bloc general s'impartirà els dies 18, 23 i 24 de desembre i, l'específic, els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i 3, 4 i 5 de gener, de 9 a 14 h i a l'Institut Escola Piera. Un cop finalitzi aquesta part de la formació s’obtindrà el 50 % del curs. La resta s’impartirà a l’estiu i consistirà en un altre bloc específic de 35 hores amb un curs de prevenció i seguretat de 15 hores i un període de pràctiques. Els requisits per poder fer aquesta formació són estar empadronat a Piera i tenir 16 anys o més. 

La regidora de Joventut, Carme González valora molt positivament la possibilitat d'exercir aquest curs a la vila i asegura que “és una gran oportunitat tenir la possibilitat d'obtenir el CIaTE i a més, de forma gratuïta”. La regidora anima els joves interessat en el món de l’esport a “que s’inscriguin i trobin la seva primera sortida professional en el món que els apassiona”. 

Les inscripcions es poden fer omplint el formulari que trobareu en l’enllaç adjunt.

Arxivat a: Formació, General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.