L’actualitat

< Tornar al llistat

L'Aula Municipal de Música dissenya un espectacle per commemorar Santa Cecília.

29/11/2021

Més d'un miler d'alumnes d'infantil i primària dels centres educatius de la vila passaran pel Teatre Foment al llarg del curs per gaudir de la representació

El mes de novembre està sent molt intens a l’Aula Municipal de Música amb tot un seguit d’activitats vinculades a la nostra vila. Amb motiu de la celebració de Santa Cecília, des de l’Aula s’ha dissenyat l’espectacle #bonprofit.musica&food#. Un total de 1.177 alumnes d’educació infantil i primària dels centres educatius de la vila passaran pel Teatre Foment al llarg del curs per gaudir del bon humor i la música que ofereix aquesta representació creada especialment per a tots ells. La Covid ha obligat a anul·lar algunes de les representacions previstes però durant el segon trimestre tot l’alumnat de Piera haurà vist aquest espectacle. 

D’altra banda, s’ha reprès el projecte Tocatta amb l’alumnat de 5è de les escoles de Piera. Fins al moment s’han pogut realitzar els concerts finals a l’Institut Escola Piera i a l’escola Creixà, adaptant-se a les mesures de prevenció vigents en cada moment, i properament es faran els concerts a l’escola Apiària i a l’escola Herois del Bruc.

Pel que fa a les col·laboracions a la vila, el passat 18 de novembre el professor de violí Joaquin Pelaez va interpretar el Cant dels Ocells en l’acte d’inauguració de l’Arbre dels Records al cementiri municipal, just abans de l’enlairament de globus en record dels nadons no nats. El conjunt de gòspel de l’Aula de Música ha participat també en la gravació del vídeo ‘Obre els ulls i actua’ que la regidoria d’Igualtat de Gènere ha realitzat amb motiu del dia contra la violència de gènere.

Arxivat a: AMM

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Educació i Infància, carrer de la Plaça, 16-18 | Tel. 93 778 88 00

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.