L’actualitat

< Tornar al llistat

Alumnes de l'INS Guinovarda de Piera participen en un taller sobre l'alcohol i la societat

24/11/2021

Durant la setmana del 15 al 19 de novembre, els alumnes de 1r d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà de l'INS Guinovarda de Piera van participar en el taller "Parlem de l'alcohol", organitzat per la Fundació Alcohol i Societat.

El consum d'alcohol és un dels problemes més greus entre els adolescents avui dia i la majoria desconeix els seus efectes negatius. En aquest sentit, l'objectiu d'aquest taller va ser d'informar els joves sobre la prevenció del consum de l'alcohol. Es va parlar sobre els motius pels quals els joves no n'ha de beure, les conseqüències greus que pot tenir en la salut l'abús a curt i llarg termini, el perill de la conducció sota els seus efectes, els mites i la realitat sobre lo'alcohol i com pot afectar en les relacions sociuals i familiars.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.