L’actualitat

< Tornar al llistat

Abric romaní

18/11/2021

Alimnes de primer d'ESO de l'INS Guinovarda visiten l'abric romaní de Capellades.

Es tracta d'un dels jaciments més importants de la península ibérica i els vestigis del passat que s'hi troben daten del paleolític mitjà. Es troba al nivell d'altres grans espais arqueològics de la prehistòria com ara Serinyà o Atapuerca i és dirigit pel prestigiós arqueòleg Eduald Carbonell.

La visita va consistit en un recorregut guiat oel museu i el parc arqueològic, dut a terme per un equip d'experts que ens van mostrar les formes de vida i l'hàbitat dels pobladors i pobladores d'aquella època: els neardertals.

L'alumnbat va participar activament en aquest recorregut a través de la realització d'activitats com ara el llançament de javelina i el tir amb arc.

Els grups classe van realitzar torns per aquests recorreguts i el professorat acompanyant va desplegar una sèrie de proves pràctiques per reforçar l'aprenentatge envers la nostra prehistòria, les quals es van portar a terme en el transcurs del matí.

Arxivat a: INS Guinovarda

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.