L’actualitat

< Tornar al llistat

Els alumnes de Piera tornen al teatre per viure una experiència escènica en viu

28/10/2021

La campanya Anem al teatre s’ha iniciat aquesta mateixa setmana amb la funció Bitxos raros de la companyia Nuri Total, destinada a nens i nenes d’educació infantil

Aquest curs, els escolars de Piera tornen a gaudir de la campanya Anem al teatre, subvencionada per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Piera amb l’objectiu de treballar diferents valors a través del teatre. Amb l'evolució positiva de la pandèmia i després d’un curs marcat pel confinament i les restriccions, el programa Anem al teatre torna a fer que petits i joves estudiants tinguin l’oportunitat de veure espectacles com una activitat formativa més.

La temporada 2021-2022 de l’Anem al teatre ha arrencat aquesta setmana al teatre Foment de Piera amb la funció Bitxos raros de la mà de la companyia Nuri Total. Un total de 208 alumnes d’educació infantil de l’escola Creixà, l’Escola Acadèmia Apiària i l’Institut Escola Piera han assistit a un concert de cançons plens de màgia i energia que parlen de la diversitat.

Durant aquest curs, està prevista l’assistència de 86.700 alumnes d'educació infantil, primària i secundària de la província de Barcelona a les funcions programades als teatres municipals, fruit de la col·laboració de la Diputació de Barcelona amb els ajuntaments. D’aquesta manera, s’ofereix una programació d’espectacles de qualitat amb la voluntat de sumar any rere any més públic en el territori.

El resultat és una programació de qualitat artística i amb propostes escèniques i musicals adients per a cada nivell educatiu. A més, els educadors disposen d’una guia didàctica de cada espectacle que els facilita el coneixement previ de diferents aspectes relacionats amb el muntatge i els suggereix treballs i activitats per desenvolupar a l’aula.

Arxivat a: PEEP

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.