L’actualitat

< Tornar al llistat

L’Aula Municipal de Música reprèn els seus projectes

27/10/2021

Aquests darrers dies s’ha dut a terme una sessió de musicoteràpia a Ca la Mestra i s’ha celebrat el concert final del projecte Tocatta a l’Institut-Escola Piera

El passat dissabte, dia 23 d'octubre, l'auditori de Ca la Mestra va acollir una sessió de musicoteràpia amb música en directe que va anar a càrrec de diferents professors de l'Aula Municipal de Música. A través d'aquestes sessions, les persones usuàries de l’entitat Dispiera poden experimentar com sonen diferents instruments, en aquest cas el violoncel, la flauta travessera i el piano. El professorat va interpretar diferents obres pensades per treballar-les en el marc d’aquesta sessió de musicoteràpia. 

D’altra banda, ahir dilluns, 25 d’octubre, es va celebrar al gimnàs de l’Institut-Escola Piera el concert final del projecte Tocatta amb l’alumnat d'aquest centre. En les properes setmanes es farà el mateix a l'escola Creixà i durant els mesos de gener i febrer a l'escola Apiària i a l'escola Herois del Bruc, que també participen en el projecte. Enguany l’alumnat ha preparat i interpretat la peça Sunshine of your Love de Cream d’Eric Clapton. Les mesures Covid no han permès que les famílies poguessin entrar al gimnàs però han pogut seguir el concert i escoltar-lo des del pati.

Arxivat a: AMM

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.