L’actualitat

< Tornar al llistat

Es reprèn el POPET, un programa de diversificació curricular

21/10/2021

Un total de 16 alumnes pierencs participen en aquest projecte que vol atendre les necessitats d’aquells nois i noies que presenten dificultats per aprendre en l’entorn acadèmic

El POPET és un projecte en el qual hi col·laboren l'Ajuntament de Piera i el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya amb la voluntat d'atendre les necessitats dels i les alumnes que presenten dificultats per aprendre en l'entorn acadèmic, amb un baix rendiment, amb desmotivació, amb perill d'absentisme i de vegades amb problemes de conducta no significatius, però, d'altra banda, amb interès en tasques manipuladores i relacionades amb el món laboral. 

L'objectiu final és, per tant, facilitar que l'alumnat d'aquestes característiques pugui assolir les competències bàsiques per poder graduar, millorar la seva autoestima i estar preparats per a l'entrada al món laboral. L’alumnat combina l'assistència al centre (dilluns, dimecres i divendres) amb l'assistència a les entitats de la vila (dimarts i dijous) fins a final de curs. Aquest curs hi participen 16 alumnes: 14 de l'INS Guinovarda i 2 de l'Institut Escola Piera. 

Les entitats col·laboradores enguany són: Taller Retokes, Club Tennis Piera, Escola Bressol Municipal Gall Mullat, Escola Creixà, Institut Escola Piera, Escola Herois del Bruc, Fer Bric 09, Estètica Kla's, Piscina Municipal, Tot Esport, Valdemotos, Jardineria L'Encís i l'Espígol. Des de l'Ajuntament i els centres educatius es vol agrair el seu suport, perquè sense la seva implicació desinteressada no seria possible l’èxit d’aquest programa. 

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.