L’actualitat

< Tornar al llistat

S’aprova el pla d’actuacions del PEEP per al curs 2021-2022

18/10/2021

La Comissió Institucional del Pla Educatiu d’Entorn de Piera ha aprovat la memòria d’activitats del curs passat i el pla d’actuacions i pressupost del nou curs

L’Ajuntament va celebrar, el passat dimecres 13 d’octubre, la trobada anual de la Comissió Institucional del Pla Educatiu d’Entorn de Piera. Aquesta reunió es va fer de manera telemàtica i s’espera que la propera ja es pugui fer presencial. L’objectiu de la sessió va ser la presentació i aprovació de la memòria d’activitats del curs 2020-2021 i la presentació i aprovació del pla d’actuacions i pressupost per aquest curs 2021-2022.

De la memòria es va destacar, que tot i la situació sanitària que es va viure durant el curs passat, moltes de les activitats es van poder realitzar de manera adaptada respectant els grups bombolla, com en el cas dels tallers d’estudi assistit, o buscant alternatives telemàtiques, com en el cas de les xerrades. Les actuacions que es van veure més afectades van ser les que comportaven trobades, com les activitats esportives o les relacionades amb intercanvis intergeneracionals.

En aquest curs 2021-2022 hi ha previstes una cinquantena de projectes i activitats i s’espera que la gran majoria es puguin dur a terme amb tota normalitat. Algunes ja han començat, com la natació escolar per als alumnes de primer de primària, i d’altres ho aniran fent durant el curs. A destacar hi ha la represa del servei comunitari on alumnes de tercer i quart ESO realitzaran un voluntariat en entitats de la vila.

El pressupost previst per la regidoria d’Educació per dur a terme aquestes actuacions és de 40.000 euros, dels quals es reben 15.000 del Departament d’Educació dins del conveni de col·laboració signat per ambdues administracions. Enguany la partida més gran anirà destinada a l’organització de tallers d’estudi assistit fora d’horari lectiu dins del Pla de millora d’oportunitats educatives (PMOE).

El Pla Educatiu d’Entorn és una iniciativa conjunta de l’Ajuntament de Piera  i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya que té com a objectiu treballar conjuntament amb centres educatius, AMPES, serveis  i entitats de la vila per promoure l’èxit educatiu de tot l’alumnat, garantir la igualtat d’oportunitats i afavorir la convivència i la cohesió social.

Arxivat a: PEEP

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.