L’actualitat

< Tornar al llistat

Tècnics de l'Anoia Sud es reuneixen per crear recursos compartits en el territori

05/10/2021
La Xarxa TET Anoia Sud, Xarxa de Transició Escola-Treball, destinada a donar resposta socioeducativa a les necessitats del col·lectiu jove de l'Anoia Sud va reprendre la seva activitat presencial aquest mes d'octubre. Aquesta xarxa està formada pels municipis de: Piera, Masquefa, Els Hostalets de Pierola, Vallbona d'Anoia, Cabrera d'Anoia, La Pobla de Claramunt, Capellades i la Torre de Claramunt.
 
L'objectiu principal és facilitar una transició de qualitat entre aquells estudis de caire obligatori i els postobligatoris. 
 
Per aquest motiu, es realitzen diferents accions que permeten incidir en les necessitats del territori, entre les quals la Fira Futur; una jornada d'orientació acadèmica per a joves estudiants dels instituts de l'Anoia Sud. A més, aquesta fira compta amb diferents estands de centres educatius i acadèmies dels voltants que exposen, si és possible, de forma pràctica la seva trajectòria professional i el recorregut acadèmic realitzat.
Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.