L’actualitat

< Tornar al llistat

Nou programa de Noves Oportunitats a l'Anoia Sud

20/09/2021

El programa s'adreça a joves d'entre 16 i 24 anys que no treballen i han abandonat els estudis amb l'objectiu que recuperin les ganes d'aprendre i retornin al sistema educatiu o bé es formin i trobin una feina. Ofereix actuacions integrades d'orientació, formació, acompanyament i intermediació i es caracteritza per oferir als joves itineraris més llargs, de fins a 2 anys, per desenvolupar el seu projecte professional i personal.

El proper dia 27 a les 10.30h hi haurà una sessió informativa a la biblioteca de Capellades per a tots aquells joves interessats. Per més informació o confirmar assistència cal escriure a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucar al 93.522.00.40.

El projecte Noves Oportunitats neix des de l’Àrea d’Ocupació Juvenil del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i en col·laboració amb el Departament d’Educació.  En el nostre territori s’organitza a través de  la UTE AMPANS-Intermèdia amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament de Capellades i la resta d’ajuntaments que conformen la Xarxa TET Anoia Sud, incloent l’ajuntament de Piera.

Els joves que hi participin rebran:

- Itineraris flexibles a mig i llarg termini adaptats als requeriments de cada jove.

- Itineraris vinculats a l’entorn productiu, amb un ampli ventall d’opcions professionals i amb una orientació inicial que ajuda a conèixer les ocupacions abans de triar-les.

- Itineraris que incorporen tant formació professionalitzadora com de competències bàsiques i transversals.

- Acompanyament intensiu i proper al llarg de tot l’itinerari, fins i tot en els primers mesos d’inserció laboral o de retorn al sistema educatiu.

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.