L’actualitat

< Tornar al llistat

S’inicia el nou curs escolar

14/09/2021

Més de 2.400 alumnes han tornat avui a les aules a la vila de Piera amb la il·lusió i nervis propis del primer dia

Avui els centres educatius han tornat a obrir les seves portes per acollir l’alumnat i encetar així el curs 2021-2022. A la nostra vila, més de 2.400 estudiants s’han retrobat a les aules, des d’alumnat d’educació infantil fins a l’alumnat d’estudis postobligatoris. L’inici s’ha produït amb normalitat amb escenes d’alegria pel retrobament i de nervis i inseguretat pel que suposa encetar un nou capítol acadèmic.

Com a novetat, es pot destacar el nou cicle formatiu de grau bàsic de Serveis Comercials, on 16 estudiants que no han finalitzat l’ESO tindran l’oportunitat de continuar amb la seva formació i una segona oportunitat d’obtenir el graduat.

Enguany, els centres educatius tornaran a ser un element clau per contribuir al control de la pandèmia i per fer segura l’educació presencial a través de l’aplicació de les mesures recollides al Pla d’actuació per al curs 2021-2022 per als centres educatius. El Pla manté alguns dels aspectes organitzatius i mesures higièniques desplegades durant el curs passat, però també introdueix alguns canvis marcats per l’evolució de les dades epidemiològiques i per la campanya de vacunació:

  • No caldrà distància mínima en el grup estable
  • No caldrà prendre la temperatura a l’entrada al centre
  • Es permetrà la interacció al pati entre els diferents grups de convivència amb mascareta
  • Es podrà intercanviar materials entre l’alumnat
  • Es valorarà la revisió de l’ús de la mascareta en funció de l’evolució de la pandèmia
Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.