L’actualitat

< Tornar al llistat

Un centenar d’alumnes participen en els tallers d’estudi assistit

06/07/2021

En aquest curs escolar s’han organitzat als centres de primària i secundària uns tallers d’estudi assistit que tenen la finalitat de lluitar contra les desigualtats educatives d’origen socioeconòmic. En aquests espais de treball es fa un repàs a les diferents matèries i, en el cas de l’ESO, també s’ensenyen tècniques d’estudi. S’han fet 17 grups diferents, amb un total de 98 alumnes participants.


Els tallers han funcionat molt bé, sobretot entre els infants de primària; amb els grups de secundària ha costat més treballar-hi. Es van fer dos tallers de reforç en línia, però no han acabat de funcionar perquè l’activitat requereix una implicació que es perd per la via telemàtica.


Aquests tallers s’han desenvolupat en el marc del Programa de cooperació territorial per l’orientació, avenç i enriquiment educatiu en la situació d’emergència educativa del curs 2020-2021 provocada per la pandèmia de la COVID-19: #PROA+ 2020-2021, finançat pel  Ministerio de Educación y Formación Profesional i pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.