L’actualitat

< Tornar al llistat

Suport a les famílies en l’educació emocional dels fills i les filles

06/07/2021

Suport a les famílies en l’educació emocional dels fills i les filles

Durant els mesos de maig i juny es van dur a terme unes xerrades organitzades per l’Ajuntament amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona. Les famílies van mostrar un gran interès en aquesta iniciativa, que va assolir la quarantena d’inscripcions.
La primera va ser una xerrada destinada a pares i mares amb fills/es de 6 a 18 anys l’objectiu de la qual era dotar les famílies d’eines i tècniques bàsiques per a gestionar les emocions, que tenen un paper clau en la construcció de la personalitat. La segona xerrada pretenia oferir recursos per a poder acompanyar els i les adolescents en la presa de decisions sobre la seva trajectòria educativa i professional. Finalment, es va oferir un taller per a ajudar els pares i les mares a entendre els canvis físics i emocionals que pateixen els adolescents en aquesta etapa.
En total van ser cinc sessions, en les quals les ponents van exposar els temes previstos combinant una part teòrica amb casos pràctics i demanant la participació de les persones assistents, que van poder resoldre dubtes i explicar les seves experiències.

Arxivat a: General

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.