L’actualitat

< Tornar al llistat

Fi de curs a l’Aula Municipal de Música

23/06/2021

Durant el mes de juny s’han organitzat diferents propostes, com l'espectacle que es va oferir el passat dia 13 al pavelló poliesportiu amb actuacions musicals inspirades en el món de l’esport

L'Aula Municipal de Música ha volgut celebrar la cloenda d’aquest curs amb activitats diverses que s’han anat oferint durant tot el mes de juny. La primera, el dia 4 de juny, va ser el concert de l’alumnat de 3r i 4t de primària de l’escola Creixà que ha participat en el projecte Un Infant, Un Instrument (UIUI). Al dia següent, van ser les sopranos Charo García i Montserrat de Torres les que van oferir un recital de cant líric a l’Església de Santa Maria de Piera. Però, sens dubte, el que més va sorprendre va ser l’espectacle de final de curs dissenyat pel professorat i amb actuacions inspirades en el món de l’esport. Aquest es va fer el dia 13 de juny al pavelló amb el nom de Jocs Musicolímpics. El projecte pedagògic pretenia treballar la música a través de diferents pràctiques esportives: des d’un ball de bastons amb sticks d’hoquei, a treballar el ritme simulant esports com l’hípica i el ciclisme. Des de l’Aula es vol destacar l’actuació de l’associació Dispiera, sorgida de l’activitat de musicoteràpia que setmanalment es duia a terme a les instal·lacions de Ca la Mestra.

Del 14 al 21 de juny, amics i familiars van poder assistir a l’auditori a les audicions de final de curs de l’alumnat d’instrument i dels conjunts instrumentals.  

Arxivat a: AMM

Ajuntament de la Vila de Piera - Regidoria d’Ensenyament i Formació, Av. Carretera d’Igualada, 2 (Centre de Serveis la Bòbila) | Tel. 93 776 00 76 Fax. 93 776 00 36

Volem enfortir els vincles entre les famílies, els centres educatius i l’entorn.